Övervakningssystem för ALLA, Privatpersoner och Företag!

Tomsjo.se säljer övervakningssystem till privatpersoner och företag. Privatpersoner är de som vill ha kameraövervakning på sina landställen, villor, garage, tvättstugor, bakgårdar mm. Många vill även ha kameraövervakning inomhus, för att t.ex. kameraövervaka balkongdörrar, ytterdörrar eller att barnen och deras vänner har kommit hem ordentligt ifrån skolan.

Våra kompletta övervakningssystem är direkt konkurrerande med de större bevakningsföretagen, Securitas, Verisure, Falk, Sector alarm m.fl. Deras lösningar är enligt vår uppfattning dyra och inte tillfredställande! Man betalar t ex. efter en kostsam installation, därefter även ett kostsamt abonnemang på deras tjänster.

Skulle larmet gå hos en privatperson med det vanligaste Verisure hemlarm, tar det tid för en väktare att komma till plats, och då har gärningsmannen som begått inbrottet i regel redan försvunnit!

Securitas, Falk och övriga bevakningstjänster övervakar inte vid t ex. skadegörelse. T ex. om någon klottrar! Om någon sparkar sönder altanmöblerna etc. Dessutom spelar våra övervakningssystem in allt som sker framför en övervakningskamera utomhus eller inomhus. Det gör inte de olika bevakningstjänsterna.

Däremot har väktarbolagen ovan en förebyggande funktion, vilket även våra övervakningssystem har, men utan kostsamma abonnemang.

Som tillägg kring våra övervakningssystem börjar de spela in vid rörelse, vilket är konfigurerbart, däremot väljer de flesta kunder att spela in dygnet runt.

Likaså skickas det ett larm till er mobilapplikation, om något skulle röra sig framför en övervakningskamera! Detta är även det konfigurerbart! Ni kan få ett mail skickat till er när en rörelse detekteras! Detta oavsett dagsljus eller mörker med hjälp av övervakningskamerornas IR Led.

Möjligheterna är många! Framförallt, ni betalar en bråkdel utav vad de stora bevakningsbolagen tar ut för sina tjänster! Här får ni 2-8 övervakningskameror med inspelning i hög kvalité, för en bråkdel mot vad ett väktarbolag skulle fakturera er för t ex. 2 kameror (som tar några enstaka foton vid ett inbrott).

Det som tillkommer i våra övervakningssystem, är att ni sätter upp dem själva! Men, det uppskattas utav de flesta då övervakningssystemen är förkonfigurerade och vi supporterar dem alla över telefon/mail och chatt! De som inte vill installera bevakningssystemet själva, t ex. företag, där har vi i Stockholm en underleverantör som installerar övervakningssystemen åt kund.

Visar 1–12 av 48 resultat