Om oss…

Tomsjo.se erbjuder försäljning utav CCTV utrustning / övervakningssystem i Stockholm, såsom trådlösa övervakningssystem och kabelbundna (POE) övervakningssystem. Vi levererar systemen i färdiga paket där kund själv ska kunna packa upp, installera och starta sin kameraövervakning med några enkla steg.

Vi erbjuder utöver färdiga systemlösningar även skräddarsydda lösningar med NVR för inspelning samt anpassade övervakningskameror. Vi tillverkar även övervakningskameror efter kunds önskemål och krav på bevakningskamerorna.

De flesta kunder monterar sina övervakningssystem själva, men vi erbjuder främst företag installationshjälp.

Vi som jobbar inom TOMSJO.se/Tomsjo Consulting AB är kontrollerade gentemot belastningsregistret för att säkerställa trygghet mot kund och slutkunder. Då vi är ett säkerhetsföretag är det viktigt att kund känner trygghet och tillit till våra produkter och tjänster (installation, support och drift ).

Historiskt skapades Tomsjo Consulting AB som ett konsultföretag inom Telecom. Företaget skötte då drift, installation, support utav större telefonisystem. Kunder var då Telia och TDC/Tele2.
Bolaget registrerades som AB år 2014, efter ha växt ur sin tidigare bolagsform.
TOMSJO.se ska kännetecknas utav kvalité och säkerhet utan överpriser. Vår filosofi är att kund inte ska betala extra för funktioner/tjänster pga dess branding, utan istället för kvalitén, faktiska komponenter, tjänster och enl. önskan utav slutkund.

Vi har ett stort nätverk utav kompetens! T ex har vi direkt kontakt med utvecklare, support, sälj, distribution etc. inom flera länder. Flera av våra produkter tillverkas efter beställning!


-Vi har en bra organisation med bra medarbetare, från försäljning till support! Tveka därför inte att kontakta oss!

”-Vi är ett svenskt företag med huvudkontor och huvudlager i Stockholm. Med ett större distributionsnät inom Sverige och EU kan vi vara kostnadseffektiva och leverera mindre och större kvantiteter till våra kunder.”

TOMSJO.se / Tomsjo Consulting AB

www.tomsjo.se
A part of Tomsjo Consulting AB

Organisationsnummer: 556979-6344
Momsregistreringsnummer: SE556979634401

Tel: 08-551 06 330

Vi stödjer Stockholms Stadsmission och SOS barnbyar! Vi har låg vinstmarginal, men 1% av försäljning går till Stockholms Stadsmission och SOS barnbyar fr.o.m. Mars 2019 och framåt*.
Dvs. Köper ni ett övervakningssystem för 10.000 kr, går 100 kr oavkortat till välgörenhet, fördelat på ovan nämnda välgörenhetsorganisationer.

* Kan ändras till andra välgörenhetsorganisationer år 2020.