Leverans

Spåra ditt paket

Så snart din beställning är skickad, kommer ett leveransbesked med tillhörande kollinummer* till din e-postadress. 
Med hjälp av ditt kollinummer har du möjlighet att kontrollera på www.postnord.se alt. www.dhl.se var din leverans befinner sig.

Fri frakt

Över 4.000 kr inkl moms är det fri frakt inom Sverige. Vi använder oss utav PostNord, DHL och Best Transport som samarbetspartners. Vår logistik väljer passande sätt för leverans utifrån vikt, storlek, ort etc. Uppnår du vårt fraktfria alternativ är leveranstiden 1-2 vardagar för övervakningssystem. Inom Stockholmsområdet kan vår personal även själva åka ut med leveranserna i vissa fall.

1-2 dagars leverans, vardagar

Ha i åtanke att helg, röda dagar etc. inte räknas som en vardag. Oftast är er leverans iväg ifrån oss inom 24 tim, och därefter att Postnord alt. DHL behöver sin tid för leverans. Brytpunkt varje dag för beställningar är kl 13:00 för att leveransen ska räknas till den dagen. Beställningar efter 13:00 tillfaller nästkommande vardag.


Friskrivning!

TOMSJO.se / Tomsjo Consulting AB och dess underbutiker friskriver sig som bolag ifrån förseningar på leverans! Förseningar som vi inte kan påverka t ex. att DHL inte levererar i tid eller att DHL levererar fel. Likaså att inkommande leverans är försenade, uteblir eller är utanför vår kontroll.

Ovan är utom vår kontroll och vår uppskattade leveranstid är grundad på vad vad våra distributörer, leverantörer har gett oss för uppskattad leveranstid.
Ni kan nå Postnord på www.postnord.se eller DHL på www.dhl.se

Gäller det en retur? Information om returer finner ni under Villkor & info